Aktiviteter

Folk och Frös Julmarknad 30 nov 2019

Anders braskade och det var på hala vägar folk strömmade till den traditionella julmarknaden i den mysiga tidstypiska IOGT-NTO-lokalen på Västerlånggatan 21.
Trängsel och trivsel några timmar mitt på dagen. Fina hantverk blir till julklappspaket och alla lät sig väl smaka av den rikliga ekofikan. Traditionell musik strömmade in från hallen från Thomas fiol och Ylvas dragspel. Mitt i marknaden sjöng Kvinnokampskören sin signatursång och ett antal fina julsånger. I Lusthuset kunde man pyssla med Bodil och köpa mjöl, som maldes på plats – ölandsvete och traditionell råg.

                             

 

 

Samtalskväll om Krusenstiernska trädgården!

Tisdagen den 23 april arrangerade Folk och Frö en samtalskväll om Krusenstiernska trädgården. Kvällen var inriktad på det unika med trädgården med anknytning till Kalmar kommuns arbete med biologisk mångfald och på möjliga nya aktiviteter i trädgården.
Anna Thore, ordförande i den nya Vatten- och Miljönämnden, talade om sskommunens arbete för att bevara och öka den biologiska mångfalden. Sven Plasgård gav en historik över trädgården och redogjorde för den bevarandeplan han gjort på uppdrag av Länsstyrelsen. Trädgården anses unik i landet som en väl bevarad stadsträdgård –  eller malmgård,som de också benämnts. Dessa trädgårdar har fått stryka på foten för de växande städerna. Mest unikt i Krusenstiernska trädgården är de gamla fruktträden, där trädgården också fungerar som genbank för flera sorter.
Länsmuséets chef  ÖrjanMolander redogjorde  för Krusenstiernska Stiftelsens styrelses  ansvar och sammansättning. Ulf  Ragnarsson berättade om Krusenstiernska Gårdens Vänner.
Efter denna samlade inledning satt vi i mindre grupper och fikade och samtalade om utvecklingsmöjligheter för Krusenstiernska Gården och specifikt för trädgården.
Förslag kom fram om guidade turer i Gamla stan med dess utveckling från stadskärna till malm  där Krusenstiernska trädgårdens unicitet kan lyftas fram. Själva trädgården kan utvecklas och anknyta till tidigare odlingar. Förteckningar finns t ex över fröer som inhandlats av den trädgårdsmästare som ansvarade i årtionen för skötseln. En fast personal för restaurering och skötsel av trädgården är önskvärd.
Det kom också upp förslag om kurser i t ex kompostering (bort med containern!) och beskärning av fruktträd. samt. Kulturarrangemang stod också på förslagslistan som barnteater, högläsning med barn och lyrikkvällar. Några tyckte att sommarrevyn fått breda ut sig och att kunde finnas bättre platser i stan för den formen att lättsam/lättviktig kultur.
Och det som absolut bör göras snabbt och snyggt är en informationsbroschyr om Kalmars unika malmtädgård.
Folk och Frö tyckte kvällen var givande och hoppas att även ansvariga i styrelsen och för skötseln hade utbyte av kvällen.

Julmarknaden på Västerlånggatan 21

Stans minsta och mysigaste julmarknad hölls lördagen den 1 december på Västerlånggatan 21! Den började lite stillsamt vid kl 10. En timme senare var det fullt med folk. Ett begränsat antal försäljningsstånd med hantverk och lotteri gjorde marknaden överskådlig. Folk och Frös ekofika var sig både lik och julig och som vanligt uppskattad! 

Ylva, Thomas och Anders bjöd julmusik, som stilla flöt in i salen ute från hallen. I lusthuset kunde barn och vuxna pyssla sig en chilitomte eller en bönängel med vallmokropp. Och Gustaf malde några kilo mjöl av finaste ölandsvete.
Bodil organiserade allsång med ”Sjömansjul på Hawaii” och Songlines orkestra underhöll under ledning av Saga.

 

     

  

FridaysForFuture på Stortorget i Kalmar den 30 november

Flera från Folk och Frö var med och organiserade #FridaysForFuture i Kalmar i fredgs.
Minst 40 manifesterade i kyla och bitande vind och många som passerade förbi skrev också på medborgarförslaget till våra politiker i Kalmar kommun och i Ölands kommuner. Studerande och lärare från Ölands Folkhögskola kom med engagemang och plakat och bjöd dessutom på varm lunch! Lokalpressen besökte oss och i sena eftermiddagen, när de flesta gått hem, kom P4 Kalmar och sände live!

   

Ålyckans skördefest den 15 september 2018

I lördags genomförde Folk och Frö och Småbrukarna den andra upplagan av Ålyckans skördefest. Trots vädrets lite omilda makter var det många som sökte sig ut till Anders och Daphnes trädgård utanför Mortorp.

På skördefesten kunde man njuta av omväxlande musikunderhållning, äta fantastisk ekofika, pröva att håva kräftor, handla lokalproducerade varor och självplocka grönsaker. Nytt för året var att man kunde inhandla nymalet ölandsvete med varunamnet ”Frömjöl från Folk och Frö”.

Musikunderhållningen inleddes av Nybro Spelmanslag som spelade svensk folkmusik.
Sedan kom Sarbast med vänner upp på scenen. Det var en multikulturell grupp med Sarbast Hasan på kurdisk sazs, Thomas Eidrup på saxofon, Enno Laggadör på violin och Jouke Bruisma på det ovanliga slaginstrumentet cajón med rötter från Latinamerikas afrikanska slavar.

Daphne och Aina deltog i årets Klimatriksdag. På avslutningsceremonin var den professionelle koldioxidbantataren och musiken Staffan Lindberg med sin undefundiga texter om klimatet konferencier.
När Folk och Frös namn kom upp i samband med en vinnande motion säger Staffan  med lyrisk röst: ”Folk och Frö – där vill jag va´med!”

På Ålyckan Skördefest fick han chansen att vara med Folk och Frö och alla besökarna. I en timme underhöll han med sin fantastiska show om klimatet.

Nedan följer några bilder från festen.

Full rulle på förberedelser av ekofikan och snart var den färdig att servera! 

Här mals Folk och Frös ”Frömjöl”

Sarbast med vänner i koncentrerat spel och i närvarande samspel 

I hägn av havtornen underhåller Staffan Lindberg med sin både allvarliga och humoristiska klimatshow och i trädgården syns delar av den uppskattande publiken

Debattartikel om jordbruket i Östra Småland

Torsdagen den 6 september publicerade Östra Småland Folk och Frös debattartikel om jordbrukets klimatpåverkan. Det är ett område som närmast hamnat på undantag i den offentliga diskussionnen om att minska utsläppen av växthusgaser inom olika områden. Då är det värt att notera att jordbrukets förbrukning av av drivmedel, främst diesel, inte räknas in. Jordbrukets drivmedel räkans in under transportsektorn. Det framgår inte klockrent i artikeln. Så det är bra att hålla i minnet när man läser. Artikeln är undertecknad av Aina, Daphne och Thomas.
Här kommer du till artikeln i Östran!

Kalmarsundsveckan 29 aug – 1 sep

Nu har Folk och Frö gjort sin första Kalmarsundsvecka. I samband med Klimatriksdagen pratade Daphne och Aina om möjligheten att få Klimataktions välgjorda och omfattande utställning Frön för Framtiden ner till Kalmar. Vi tog kontakt med utställningsgruppens drivande kraft Varis Bokalders och gjorde en överenskommelse.
På tisdagskvällen den 28 augusti anlände Varis och Suzanne med utställningen till Kalmar lagom till Folk och Frös soppa på Västerlånggatan.
Väl på Stortorget på onsdagsmorgonen fick vi klart för oss att vi inte kunde nyttja de utställningsalternativ, som arrangörerna kunde erbjuda. Snabbt beslutades att hyra ett större tält och efter någon timme var utställningen på plats!

Fram till torsdag lunch var Varis med och guidade utställningen och sedan tog vi över från Folk och Frö. Onsdagen och torsdagen var vi ganska ensamma tillsammans med några politiska partier och något företag vid sidan av det stora arrangörstältet på Stortorget. Vi hade efterhand en ganska jämn ström av besökare som blev strid under en tid på onsdagseftermiddagen. Då gjorde nämligen Pär Holmberg reklam för vår utställning i anknytning till sin utmärkta föreläsning. Det tackar vi för!

Den regniga fredagsnatten och förmiddagen gjorde att utställningen inte kunde visas då.
Inför den stora aktivitetsdagen på lördagen måste tältet flyttas. Det fixade vi med god hjälp av arrangörerna. På lördagen var Stortorget helt fyllt med med tält och aktiviteter i hållbarhetens tecken! Vårt tält stod bra placerat och vi hade gott om besökare och även pressen tittade in.
Den stora välgjorda och mycket informativa utställningen flyttar nu till Kalmar Stadsbibliotek där den kan ses fram t o m den 14 september.

Moder Jord säger också metoo!

På världsmiljödagen den 5 juni gjorde vi en manifestation på Larmtorget. Med gräs, blommor och blad skrev vi ”MODER JORD SÄGER OCKSÅ METOO!
Ja Moder Jord är verkligen överutnyttjad och många gånger skändad! En hel del intresserade kom fram och undrade vad vi jorde. Och människor från andra kulturer, nyinflyttade såväl som turister, är mer intresserat nyfikna än svenskarna.
Vi fick Moder Jord skrivet runt blomsterinstallationen på ett flertal språk.
Kommunalrådet Dzenita Abaza var mycket intresserad av vår vackra form av mnifestation och bidrog med Moder Jord på bosniska.
Östra Småland gjorde ett fint litet reportage i fredagstidningen den 7 juni.


Klimatriksdagen i Stockholm 4 – 6 maj.

Det är valår och då behöver klimat- och hållbarhetsfrågorna lyftas igen. Årets upplaga av Klimatriksdagen hölls i Stockholm 4 – 6 maj. Från Folk och Frö deltog Aina och Daphne.
Folk och Frö var delaktiga i en av de vinnande motionerna. Den handlar om en global livsmedelsrategi. Det hölls ett seminarium runt motionen på lördagen. Daphne deltog i panelen under seminariet. Hon representerade då även småbrukarna och bidrog med ett jordnära praktiskt perspektiv.
Det var flera andra seminarier, föreläsningar och utskottsarbeten som försiggick på lördagen och på söndagsförmiddagen. Invigningen på fredagskvällen var fantastisk. På söndagen överlämnades de vinnande motionerna till representanter för de olika partierna. Mer om Klimatriksdag 2018 och om de vinnande motionerna kan du läsa på Klimatriksdagens hemsida här.
Det hela avslutades med en fantastisk Klimatmarsch från Humlegården till Mynttorget med drygt 1 500 deltagare! Vi hade med oss vår stora röda banderoll DET FINNS INGEN PLAN(ET) B.

Julmarkna!d på Västerlånggatan.

Lördagen den 25 november var det dag s för årets Julmarknad på Västerlånggatan. Folk och Frö höll som vanligt till i det vackra Lusthuset på gården. Det fanns sylter och marmelader, olika surdegsbröd lök och rotfrukter att köpa. Vi sålde också hemstöpta ljus och ett antal vackra juldekorationer gjorda av gräs, frökapslar och baljväxter. Bodil Göransson hade också en ”gör-det.själv-verkstad” för att skapa ‘närodlade’ juldekorationer. Vi som fixat det som såldes skänkte arbete och ingredienser och intäkterna går till Folk och Frös föreläsningsverksamhet.

 

Besök i skogsträdgården hos Lauren och Jouke!

Den 19 september besökte en grupp från Folk och Frö Lauren och Jouke långt ute i skogen en bit från Igersdela!
Där håller de på att anlägga en skogsträdgård och också bygga till och renovera ett gammalt torp.
De frigör ytor för odling genom att täcka med svart plast. Sedan planterar de ätliga perenna växter som samarbetar bra med varandra för att bygga upp de underjordiska nätverken. Växterna är av alla sorter; örter, kryddor, buskar och träd.
Lauren berättade kunnigt om en skogstädgårds principer och Jouke kompletterade då och då. De har redan hunnit plantera över 200 plantor. Älgarna hade betat lite i topparna i vintras men inget hade blivit förstört av det. Fascineradande var det att äta av de välsmakande bladen på ett exotitiskt träd som ses i kanten av bild nr 2.

Härlig Skördefest på Ålyckan hos Daphne och Anders!

Det var helt Daphnes idé från början – en skördefest i hennes och Anders underbara trädgård när odlingarna är färdiga att skörda och när kräftorna är möjliga att håva nere i Hagbyån!
Det blev ett arrangemang i samarbete med lokalföreningen av Småbrukarnas Riksförbund och Folk och Frö.
Och med Anders engagemang för musiken var det naturligt att kombinera försäljning av ekologiska grönsaker och lokala hantverks- och hudvårdsprodukter med musik i äldre och modernare folkton. Som tilltugg serverade vi Folk och Frös magnifika ekofika!
Det blev en fantastisk dag. Försäljarna riggade upp sina bord. Fikabordet var knappt färdigdukat innan gästerna köade. En bra bit över hundra besökande hittade hit!
Nybrobygdens spelmanslag underhöll och när de tog paus intogs scenen av Laureen och Tomas från Folk och Frö med sång accompanjerad av fiol.

Här förbereds ekofikan medan försäljningsstånden görs klara nere i trädgården

Fikabordets läckerheter är på plats och Laureen och Tomas från Folk och Frö underhåller!

I Nybrobygdens spelmanslag smög sig Anders med sitt munspel diskret in bakom mannen med fiol till höger. Samtidigt pågick försäljningen och självplockningen som kan anas i bakgrunden på bilden. Men ingen fotograf tog sig tid att kolla håvningen av kräftor nere i ån. Trots full dager funkade den!
Så blev det dags för Tomas med vänner att underhålla. Tomas Forssell hade dagen innan skapat en ny konstellation av musiker. Han hade samarbetat med alla tidigare var för sig, men de tre övriga kände inte varandra. Förutom Tomas Forsell var det Anne Eltard på fiol, gitarr och sång, Olof Lövmo på piano och Hanna på sång (ska kolla upp efternamn!) Vi bjöds en rik musikstund med bl a svenska visklassiker inklusive Cornelis på danska.

Här tonar musikerna in sig. Med god vilja skönjer man Olof bakom Anne. Publiken väntar!

Anne och Hanna i fint samspel! Och när regnet överrumplar får man snabbt hitta lösning!
Vi avslutar med bild på ekofika, när barnen själva får välja samt på ett mycket nöjt värdpar i samspråk med Tomas och Aina.

Skördefest på Ålyckan den 2 september.

Det är skördefest hos Daphne och Anders på Ålyckan, Törsbogatan i Mortorp den 2 sep kl 11-16.
Försäljning av lokalt producerade ekologiska grönsaker och rotfrukter , honung, ägg, bröd, hantverk, hudvårdsprodukter samt Folk och Frös uppskattade ekofika.
Aktiviteter: Man kan pröva att håva kräftor i Hagbyån, beundra den frodiga odh rara safsan utmed ån och ströva i de vackra markerna. Självplock av morötter och potatis.
Musik: Det bjuds musik av Nybrobygdens spelmanslag och av Tomas Forssell med vänner.
Ta gärna med hoppfällbar stol eller sittdyna!
Ålyckan ligger längs Törsbogatan – följ skylt mot Törsbo från Mortorp.
Du får gärna dra ut affischen nedan och sprida den!
Hjärtligt Välkomna!

Folk och Frö på Vårmarknaden på Skälby

Nu har Framtidveckan dragit igång. På söndagen fanns Folk och Frö på plats på Vårmakrnaden på Skälby. Vi hade satt upp vårt lilla stånd nere i Skälbys trädgård, där förutom vi och Johan från Skälby trädgård även Vattenrådet och Kalmar Trädgårdsförening hade aktiviteter. Vi hade som vanligt lite försäljning och dessutom tillverkning av ”bönbörsar” och lite plantering av ärtor och bönor.
Naturligtvis gjorde vi reklam för föreläsningen på onsdag den 5 april på Västerlånggatan 21.
vårmarknad Skälby

Kommande: Folk och Frö i Framtidsveckan

Med våren kommer också Framtidsveckan till Kalmar och Öland. I år hålls den 1 – 9 april. Du kan läsa om den här. Framtidsveckan syftar till att skapa engagemang och aktiviteter för en hållbar framtid ekologiskt, socialt och ekonomiskt.
Folk och Frö deltar naturligtvis. Söndagen den 2 april är vi med på Vårmarknaden på Skälby. Onsdagen den 5 april arrangerar vi en föreläsning tillsammans med NBV och IOGT-NTO med Gunnar Rundgren. Han föreläser om Den globala ätstörningen.
Föreläsningen presenteras närmare under föreläsningar här.
Folk och Frö har också för avsikt att finns på plats på Teaterhörnet fredagen den 7 april och på förmiddagen lördagen den 8 april. Där presenterar vi vår verksamhet, slår ett slag för odling i allmänhet och stadsodling i synnerhet. Förhoppningsvis har våra nysådda plantor tagit sig upp ovan jord, så vi kan sälja små pysslingar.

Julmarknaden den 19 november.

Så var det åter dags för den traditionella julmarknaden på Västerlånggatan 21. IOGT-NTO arrangerar tillsammans med NBV och Folk och Frö deltar med egna aktiviteter.
I lördags bjöd vi smakprov på ärthummus och slog ett slag för baljväxterna. Bodils bönänglar vakade över surdegssnittarna med hummus och äpple. Många lät sig väl smaka och tog tacksamt emot receptet för att gå hem och testa att göra själva.
Ann hade gjort fantastiskt gott alternativt julgodis med smält honung blandat med bär; blåbär resp hallon + vinbär. Receptet hittas i senaste numret av ICA:s kundtidning Buffé. Vi bjöd också på varm äppelmust med glöggkryddning och fröer till de som ville ha.
Lite försäljning hade vi också – enekransar, som bands på plats, buggekusar (surdegsrundlar på råg) och Bodils vackra växthantverk. Intäkterna från försäljningen går oavkortat till Folk och Frös föreläsningsverksamhet.

 

Folk och Frö manifesterar på internationella Fredsdagen!

Fred på Jorden – Fred med Jorden!

Under den devisen gjorde Folk och Frö en manifestation på FN:s internationella . Fredsdag den 21 september. Vi var på Larmtorget i Kalmar.
Många hjälpte oss att bygga fredsmärket med växter och frukter. Särskilt personer från andra kulturer – asylsökande, invandrare, volontärer och besökare – kom fram och talade med oss. Det var en hel del syrier men också t ex invandrare från Eritrea och volontärer från Tyskland. Till och med några officiella besökare från Zimbabwe tog sig tid på sin väg ner till tåget.Det var många unga män som engagerade sig. Många skrev skrev Fred på sitt egna språk och det blev bortåt 10 olika språk.
På bilderna nedan speglar något av den mångfald av personer som deltog med oss i manifestationen.

syriska-kvinnor
20160921_161800tyska-volontarer
Volontärerna på bilden ovan arbetar på en ekologiskt driven gård sydväst om Kalmar och tillhör en internationell organisation för volontärarbete på ekologiska gårdar – WWOOF. Och efter den bilden är det naturligt att avsluta med hela fredsmärket och vår önskan om att till Fred på Jorden också lägga …
20160921_170533

Framtidsveckan Kalmar – Öland april 2016

Folk och Frö har varit aktiv under hela planeringen av den första Framtidsveckan här i regionen. Först var vi med på Vårmarknaden, där vi informerade om Folk och Frö, gjorde reklam för onsdagens föreläsningskväll och sålde plant0r, bröd, vår hummus och en del sylter och marmelader. Tillsammans med Naturskyddsföreningen och gruppen En giftfri barndom har vi haft utställning på Teaterhörnet. Och på onsdagskvällen hade vi vår stora satsning med föreläsningar av Stina Oscarsson och Pella Thiel och en avslutande visionsverkstad. Se vidare under fliken föreläsningar.

 

Tillsammans för Klimatet i Kalmar 29 nov

Så har Folk och Frö organiserat och genomfört en av manifestationerna i the Global Climate March.
Vi är mycket glada över att så många slöt upp. Tack alla!
Det har varit mycket av förberedelsearbete. En del lite strävt och annat mycket stimulerande, som att bygga Moder Jord och skapa banderoller och plakat!
Från kvart i tre och framåt på söndagseftermiddagen kom en strid ström av människor till Jordbroporten. Vår jordglob var på plats och banderoller och plakat väntade på bärare!
globmaniest

Så var det tid att tända facklorna och ställa in sig i ledet. Ylva Erikson från Folk och Frö var konferencier under manifestationen. Så här såg det ut från hennes position uppe på Jordbroporten, när hon organiserade upp marschen.

marschuppifrånjpg

Så startade vandringen upp längs Kaggensgatan under sång och slagrop.
Kalmarklimat-3-20151129
Det var en hel del människor på stan på Skyltsöndagen och på Larmtorget var det full aktivitet.
Här ser man att Klimatmarschens deltagare fyllde hela Storgatan på väg upp till Stortorget.
Kalmarklimat-4-20151129
På stortorget avslutades manifestationen med tal, sång och poesi.
Talade gjorde Max Troendlé från Folk och Frö, kyrkoherde Peter Wänehag och Aina Hagberg, Folk och Frö. Tuva Hagaby sjöng We can change the World och Martin Arvidsson sjöng Blowing in the Wind. Boel Göransson, Folk och Frö läste en dikt till Moder Jord. Manifestationen avslutades med att alla sjöng Änglamark med hjälp av Kalmar Kvinnokampskör och Ylva Jacobsson på dragspel.

talmanifest

En kort video från söndagens manifestation kan ses här.


Klimatmanifestation den 29 november!

Affischen ovan i pdf-format finnas att ladda ner här. Den kan skrivas ut i a3 eller a4.
Den finns också som en flyer med två ex på ett a4.Vi samlas vid Jordbroporten kl 15.00 och tågar tillsammans till Stortorget (via Kaggensgatan, Norra Långgatan, Larmgatan och Storgatan). På Stortorget avslutar vi manifestationen i kulturens tecken.
Manifestationen här i Kalmar är en del av den globala klimatmarschen – den 29 november kommer miljontals människor, världen över, att demonstrera inför starten av COP21, FN:s klimatförhandlingar i Paris. Detta är vår bästa och kanske sista chans att sätta press på världens ledare att ta de beslut som krävs för att undvika katastrofala klimatförändringar.
Tillsammans kan vi skapa den största klimatmanifestationen genom tiderna. Var med och gör Din röst hörd.
Alla är välkomna!
Visa världen att du kommer att delta, anmäl dig här:
https://secure.avaaz.org/en/event/globalclimatemarch/Global_Peoples_Climate_March_i_Kalmar?blog

Folk och Frö har även skapat ett facebook-evenemang. Dela gärna!

Julmarknaden den 21 november

Vi deltog i julmarknaden på Västerlånggatan 21 med viss försäljning. Men viktigast var att tala om den globala klimatmarschen och om den manifestation i Kalmar. som Folk och Frö tagit initiativ till.
När det fanns tid över jobbade vi vidare med vår jordglob, som ska vara i centrum på klimatmanifestationen i Kalmar.
20151121_145009_LLS
Det fanns några få lyktor kvar från workshopen med flyktingbarnen från Syrien inför förra julmarknaden. Här tillsammans med några av Bodils uttrycksfulla ödesgudinnor.
20151121_144210_LLS

Stadskulturvecka 20 -25 april

Folk och Frö blev inbjudna av stadsbyggnadskontoret att delta i en stadskulturvecka. Vi delade utställningslokal med dem på teaterhörnan.
Betydelsen av ordet kultur är odling och vårt fokus är på glädjen i odling och stadsodlingens stora möjligheter.
Väggarna är klädda med utställning om stadsodling. Aina och Daphne skriver webbadresser på vårt infoblad. Pat Warhurst föreläser om stadsodling på stora skärmen och på datorn rullar vår presentation av Folk och Frö. Plantorna är till försäljning och det finns även fröer att köpa.
IMG_1628

Intresserade besökare fikar, samtalar och studerar utställningen.
IMG_1625

Vår traditionella träff runt soppgrytan på tisdagseftermiddagen integreras i utställningen. Tyvärr finns inget foto när Daphne kokar soppan ute på ljugarbänken. Men genom vårt vackert dekorerade skyltfönster ser man ryggarna på tre soppnjutande damer.
IMG_1635

Här fotar intresserad besökare vår utställning. I fönstret har antalet plantor minskat efter veckans försäljning.
20150424_161105

Våra gator – vårt val den 20 september 2014

Folk och Frö deltog i Kalmar kommuns arrangemang under EU:s trafikantvecka i september 2014. Lördagen den 20 september visades alternativ till biltrafik på Södra Långgatan.
Vårt bidrag var en stadsodling på släpkärrra, en vacker mandala, som magdanserskan dansade i och gatumålning!

Vår uppskattade trädgård på släp

20140920_124549

Danserska i vår mandala

20140920_120656

Tack för att du skapar med WordPres

8 reaktioner på ”Aktiviteter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s