OBS! Onsdagsträff 15 februari!

Vi har bytt kväll för våra träffar från tisdag till onsdag. Nästa träff är alltså onsdagen den 15 februari. Vi träffas kl 17.00 och fikar kl 18.00. Kostnad 20 kr.
En del har uttryckt att tisdagar inte passar dem och nu ser vi fram mot att fler har möjlighet att delta i träffarna. Alla är Hjärtligt Välkomna!

På onsdag informerar Aina och Daphne om en debattartikel som sänts in till Barometern, om glädjande nyheter för kassan och om hur planerna för Framtidsveckan avancerar. Den viktigaste punkten blir beslut om deltagande i årets första Kullendag den 26 februari på ETC Solpark. Det går tåg så att man kan åka tor Kalmar – Katrineholm över dagen!
Kullendagen presenteras nedan.

 

Kommer du på Kullendagen i ETC Solpark i Katrineholm?

Söndagen den 26:e februari är det dags för årets första Kullendag.

Det blir rejäla rundvandringar i ETC Solpark som hela tiden växer. Nya solcellsanläggningar, nya hus och nya försök att visa hur vi alla kan göra en rejäl insats i klimatfrågan genom att göra egen ren el.

En nyhet är att det nu går att beställa vegansk lunch för 100 kr/person. För att beställa samt få information om menyn så mailar du till lindha.pieslinger@etc.se. Beställningen behöver vi ha in senast torsdagen innan den aktuella kullendagen.

Våra Kullendagar startar alltid klockan 12.
Inträde är 200 kr. Barn och ungdomar under 18 år går gratis.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s