Terminens första träff den 23 aug

Mörknande kvällar, skolorna har börjat och dags för Folk och Frö att släppa taget om sommaren. Vi börjar höstterminen nästa tisdag, den 23 augusti på Västerlånggatan 21.

De som har möjlighet startar med trädgårdsarbete kl 16.00. Sedan lagar vi soppa tillsammans, som vi äter vid kl 18.00. Kostnad 20 kronor.
Till soppan diskuterar vi  om höstens arbete och om vi ska någon studiebok t ex. Vi tar också upp Ljus på Kultur-veckan i v 44 och fattar beslut om vi ska delta. Veckan därpå ska vi ju genomföra vårt stora arrangemang för hösten med Johan Ehrenberg.

Redan v 35 är det Kalmarsundsvecka med Hållbar utveckling som tema.
Daphne har tidigare mailat ut information om möjligheten att delta i en workshop om Nudging – hur man med små kommentarer och val av handlingar i vardagen kan påverka andra. Och denna work-shop handlar om att ge nudging för mer hållbart beteende. Den hålls tisdagen den 30 augusti på Kronan, Länsmuseet 12.45-16.30 och är kostnadsfri. Men om man anmält sig och inte kommer debiteras 200 kr.
Avanmälan t o m 24 aug. Anmälan görs via denna länk. Så skynda till handling du som är intresserad men inte anmält dig! Några deltagare från Folk och Frö är anmälda.

Alla är Hjärtligt välkomna till höstens upptakt!

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s